keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Peruna-hernecurry


  • 400 g perunoita
  • 1 rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl inkivääritahnaa
  • 0,5 tl kurkumaa
  • 1/4 tl chilijauhetta
  • 0,5 tl jeeraa (juustokumina)
  • 0,5 tl garam masalaa
  • 1 dl vettä
  • 50 g herneitä
  • mustapippuria
  • suolaa

Kuori perunat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Kuullota öljyssä sipuli ja lisää murskattu valkosipuli, inkivääritahna ja mausteet. Lisää perunakuutiot sekä vesi ja anna hautua hiljalleen kannen alla kypsiksi. Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Lisää lopuksi herneet ja mausta mustapippurilla ja suolalla.