maanantai 9. lokakuuta 2017

Paholaisenhillo


  • 800 g paseerattua tomaattia
  • 400 g punaista paprikaa (putsattuna)
  • n. 4-6 keskitulista chiliä tai oman maun mukaan ja chilin vahvuudesta riippuen
  • 6 valkosipulin kynttä
  • suolaa
  • n. 1 tl mustapippuria
  • n. 1-2 tl oreganoa
  • 0,5 dl etikkaa
  • 330 g hillo-marmeladisokeria

Pilko paprikat ja chilit pieneksi kuutioksi. Laita kuutiot paseeratun tomaatin kanssa kattilaan kiehumaan. Lisää kattilaan myös hienonnetut valkosipulien kynnet ja mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla. Keitä puolisen tuntia. Lisää etikka ja hillo-marmeladisokeri. Anna kiehua vielä viisi minuuttia ja purkita hillo sen jälkeen puhtaisiin purkkeihin. Säilytä jääkaapissa.